Cautare

842 de rezultate pentru "mihaela radulescu" (4.61 secunde)
Fiica lui Basescu a fost ajutata in achiziția creditului, de catre Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, si in achizitia terenului de catre procurorul DNA, Lucian Papici, si de consilierul prezidential pe probleme de agricultura, Adrian Radulescu.
Realitatea din Calarasi publica un text despre Muzeul Municipal Calarasi, infiintat in anul 2014, insotit de fotografia directorului muzeului, dl Radulescu Florin. ... In mod sigur textul nu e scris de dl Radulescu, care scrie impecabil pe Facebook.
Madalina Radulescu, expert in ceaiuri: ... Madalina Radulescu, expert in ceaiuri: Este indicat sa bem ceai verde pana in orele 18:00, deoarece are un continut de teina.
Florin Iacob, care cunoaste foarte bine situatia din Serbia si este in contact cu persoane din anturajul tenismenului sarb, a intrat intr-un dialog aprins cu jurnalistul Decebal Radulescu, pe tema situatiei lui Djokovic.
Chiar daca, cu ajutorul unor avocati foarte priceputi, va scapa cu o pedeapsa mai mult sau mai putin usoara, toata apa lacului Vacaresti nu va reusi sa-l spele pe Alexandru Radulescu de pacatul de a fi atentat la viata unui om, care culmea, are acelasi nume de familie.
Departe de mine de a ma erija in aparatorul presedintelui AFAN, Alexandru Radulescu, cel care i-a imprastiat creierii lui Constantin Radulescu, insa la fel de usor se putea ca rolurile sa fi fost inversate si tanarul sa fie cel care apasa pe tragaci, iar afaceristul sa fie acum in pamant.
Marian Radulescu, de 50 de ani, primarul comunei Colonesti din judetul Olt, a fost implicat intr-un grav accident de masina, petrecut miercuri seara, pe DN 65-E 574, informeaza gazetanoua.ro. ... Radulescu a ramas incarcerat in autoturism.
Dupa ce Mihaela Radulescu l-a invitat la Gala a devenit radulescolog. Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
Teo Trandafir a revenit in televiziune, la Kanal D, unde realizeaza emisiunea "Teo Show". Invitata primei editii a fost Mihaela Radulescu.
De asemenea, din totalul de 35, 20 sunt barbati, primele trei locuri fiind adjudecate de catre trei femei, respectiv, in ordine de catre Lavinia Sandru - deputat, Dana Mihaela Franti - economist, Veronica Radulescu - jurist.
Dumitru Radescu (PRR), Mihaela Neagu (PNDC), Ion Brad (Partidul pentru Patrie), Aurel Radulescu (PPDR), Alexandru Mironov (PSR), Victor Dumitrescu (PER) si George Gibescu (Liga Internationala a Romanilor).
• Cultura - Nu ne-am putut decide pe cine sa alegem dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, asa ca le propunem pe amandoua.
Magazinul Real Constanta Nord, ce va fi deschis publicului incepand de astazi, a avut inaugurarea oficiala in seara zilei de ieri, la eveniment fiind prezente oficialitati locale precum si VIP-uri din randul carora nu au lipsit Mihaela Radulescu si Loredana Groza.
In numarul de sambata, 6 iunie 2009 al ziarului "Vocea Brailei", Mihaela Dan a publicat articolul intitulat "Traian Basescu a vizitat Insula Mare a Brailei".
Apoi, indruma fraierul sa se culturalizeze cu un roman imbecil de-al divei Mihaela Radulescu si sa citeasca carti despre: cum sa ajungi bogat, vedeta sau fotomodel cand el e de fapt un sarantoc, un nimeni si un urat.
Proiectul a fost initiat de senatorii PDL Mircea Banias, Radu F. Alexandru, Mihail Hardau, Dorel Jurcan, Vasile Nistor, Mihai Nita, Mihaela Popa, Cristian Radulescu si Ioan Sbirciu.
printre ei si Mihai Albu, Catalin Botezatu, Mihaela Glavan, Otilia Flonta, Florentina Stoenescu, Elena Perseil, Anca Radulescu, Rhea Costa, Liza Panait sau Doina Levintza.
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache. ... - Mihaela Olteanu: Felicitari pentru steaua inchinata pe pamant tatalui tau ca in cer deja stralucea ca un luceafar.
In fata juratilor celui de-al saselea sezon Romanii au talent, Mihaela Radulescu, Andra, Florin Calinescu si Andi Moisescu, s-a prezentat, vineri, cu timiditate, o pustoaica de numai 13 ani.
google-analytics.com